Livrarea și metoda de plată


Magazinul TOPBRANDS vă oferă posibilitatea de a comanda articolele preferate on-line de pe site-ul nostru. Printr-o comandă online, curierul vă aduce cumpărăturile acasă (în oficiu), ce este foarte convenabil și economisește timpul dvs.

TERMENI ŞI CONDIŢII DE LIVRARE

Produsele comandate se livrează in toată țara, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii.

Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează în zilele lucrătoare de luni până vineri, între orele 9:00 - 18:00. Sâmbătă, duminică - zile de odihnă.
▪ Dacă suma livrării e mai mare de 500 MDL, livrarea se va face GRATIS.

După plasarea comenzii online așteaptați un apel de la operator pentru detalii (sau un email).

Atenție! Vă rugăm să vă asiguraţi ca aţi completat corect datele, o adresă sau un număr de telefon incorecte/incomplete, pot duce la întârzierea livrării comenzii. În cazul în care nu este posibil nici un fel de contact pentru a confirma comanda dvs, comenzile sunt anulate automat! 

Livrare în Chișinău

▪ Livrarea în Chișinău se efectuează în zilele lucrătoare între orele 10:00 – 18:00

▪ Preț de livrare în Chișinău - 40 MDL, dacă suma comenzii este mai mare de 500 MDL livrăm comanda GRATUIT

▪ Comenzile primite în zilele de odihnă (sîmbătă sau duminica) sunt prelucrate luni. Primim comenzi online de pe site  non-stop, în orice zi a săptămânii. Iar comenzile sunt procesate (validate telefonic și livrate) de către operatorii noștri numai în zilele lucrătoare.

▪ În lipsa temporară a mărfurilor în depozitul nostru, precum și în zilele de sărbătoare, termenul de livrare poate fi prelungit. Vei fi notificat prin email, un apel sau/și SMS dacă termenii se vor schimba de către operatorii noștri.

Livrăm în toată Moldova, costul unei comenzi în afara Chișinăului este de 60 MDL.

Condiţii generale de livrare prin curier

▪ Serviciul de curierat nu oferă posibilitatea de a proba produsele!

▪ Vă rugăm să rețineți că toate informațiile despre produsele pe care le-ați comandat, trebuie să fie verificate cu managerul nostru înainte de cumpărare. În obligațiile lucrătorilor serviciilor de curierat nu includ consultări cu privire la produsele cumpărate.

Livrarea pe teritoriul Moldovei

▪ Livrarea mărfii se face pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

▪ Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează în zilele lucrătoare de luni până vineri, între orele 9:00 - 18:00.

▪ Livrarea în regiuni este de obicei în decurs de 3-4 zile. Perioada exactă se calculează în timpul efectuării comenzii.

▪ Livrarea în regiuni costă - min 60 MDL

▪ În republică, trimiterile poștale sunt livrate la adresa sau in alt loc.

Primirea comenzii în magazin de vânzare (de către client)

Atunci când alegeți primirea comenzii în magazin fizic de către Dvs ca metoda de livrare, puteți să veniți în magazinul nostru TOPBRANDS de pe adresa: Bd. Moscova, 17A, Chișinău, Moldova sau bd. Mircea cel Batrin 24/3, Chișinău, Moldova

Condiții generale de livrare la magazin:

▪ Puteți să luaţi comanda dvs între orele de lucru a magazinului: 10:00 – 18:00

▪ Comenzi cu livrare la magazin, primite după ora 14:00, sunt livrate ziua următoare.

▪ Odată ce comanda va fi livrată la magazin, veți fi contactat de operatorul nostru.

▪ Сomanda este stocată în magazin timp de 24 de ore. După această perioadă comandă va fi considerată nerevendicată și va fi anulată.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

La livrarea prin Chișinău plata se face:

  • Plata în numerar

 Plata pentru cumpărătură cu numerar se face in lei, integral, la livrare curierului care a furnizat marfa.

  • Plata prin post-terminal cu card bancar

Plata pentru cumpărătură cu card bancar , integral, la livrare curierului care a livrat marfa.

Atenție! Pentru fiecare comandă există doar o singură metodă de plată la alegere. Puteţi alege metoda de plată care vi se potriveşte cel mai bine.

La livrarea în diverse regiuni ale Moldovei, plata se face:

Plata în numerar 

Plata pentru cumpărătură cu numerar se face in lei, integral, la livrare curierului care a furnizat marfa.

 

Notă importantă! Echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară legată de răspândirea coronavirusului COVID-19. Declaram responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează un tratament regulat al mâinilor cu soluții ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. Zilnic se efectuează o inspecție vizuală a angajaților, controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Vă urăm sănătate și aveți grijă de cei dragi.